Actualitate

ȘOCANT: femeie arsă de vie încercând să facă focul!

arsă de vie Drăgoiești

Moarte cumplită pentru o bătrână în vârstă de 94 de ani drin Drăgoiești, jud. Suceava; arsă de vie în timp ce încerca să aprindă focul în sobă.

Aceasta a dat foc la câteva hârtii, moment în care i s-au aprins hainele pe ea, după care flăcările s-au extins la întreaga încăpere și la toată casa. Tragedia a avut loc astăzi dimineață, 29 noiembrie 2016. Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților Drăgoiești și Ciprian Porumbescu, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardea întreaga casă, construncție din lemn cu învelitoare din tablă.

Din informațiile preliminare, în interiorul casei ar fi fost surprinsă de foc mama proprietarului, în vârstă de 94 de ani. Din nefericire acest lucru s-a confirmat, iar după localizarea flăcărilor, pompierii au scos dintr-una din camere trupul carbonizat al femeii care a fost arsă de vie.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra rezultată în urma modului greșit de aprindere a focului în soba cu acumulare de căldură”, a precizat Alin Gîleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Articol preluat de pe informațiata.ro

Sus