Top 5 This Week

Related Posts

Flutur a cerut mobilizare foarte rapidă pentru repararea drumurilor județene după înghețurile iernii

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri, în ședința Consiliului Județean că lucrările de reparații a tronsoanelor de drumuri județene afectate puternic de înghețul din această iarnă târzie vor începe de sâmbătă dimineața din zona de șes a județului urmând să fie realizate astfel de intervenții pe toate traseele.

Consilierul județean PSD Gheorghe Apetrii a atras atenția în ședință că drumurile județene Vatra Dornei-Panaci și Dorna Candrenilor-Poiana Negrii sunt aproape impracticabile și că acestea sunt drumuri foarte circulate și a solicitat intervenții rapide în zonă.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că, din păcate, iarna târzie a afectat puternic mai multe tronsoane de drumuri.

„Mâine încep lucrările de plombare”, a spus Flutur care a menționat că este o presiune foarte mare ca drumurile să fie practicabile până de Paște, dar că este important ca lucrările să fie făcute corect și nu când drumurile sunt umede, motiv pentru care se va începe acțiunea de reparare în zona de șes a județului.

„Va fi o mobilizare foarte rapidă, dar cu lucrări de calitate”, a spus Flutur.

Citește mai departe pe NewsBucovina

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles