Top 5 This Week

Related Posts

Focuri de armă pentru stoparea unui transport ilegal de ţigări peste graniţă

Lucrătorii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina au reuşit să oprească intrarea pe teritoriul României a unui transport ilegal de ţigări din Ucraina, după ce au făcut uz de armă.

Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marţea trecută un echipaj care se afla în misiune a observat pe raza localităţii Straja mai multe persoane care transportau către interiorul ţării colete voluminoase. Poliţiştii de frontieră i-au somat prin voce pe suspecţi, însă aceştia au abandonat coletele şi au fugit în pădure, spre Straja. În aceste condiţii, lucrătorii de la graniţă au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

În apropierea frontierei de stat au fost descoperite patru colete care conţineau 6.340 de pachete cu ţigări, de diferite mărci, în valoare de peste 74.000 de lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările continuă pentru identificarea persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infracţionale, a precizat Poroch-Seriţan.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles