Cultură

Formația AC/DC își continuă turneul cu Axl Rose ca solist

Formația AC/DC a anunțat în urmă cu câteva ore că Brian Johnson nu va continua turneul  alături de ei din cauza riscului de a-și pierde auzul. Brian Johnson era solist în formația AC/DC din 1980, când a fost cooptat pentru a-l înlocui pe Bon Scott, vocalul care a decedat în acel an, și a cunoscut succesul instantaneu alături de formație cu albumul Back in Black. Formația australiană își va continua actualul turneu, „Rock Or Bust”, după ce zvonurile care au circulat în ultima vreme s-au confirmat și a fost anunțat că Axl Rose va fi solistul formației în restul turneului.

În ultimii ani, formația AC/DC a fost puternic afectată și de alte problemele de sănătate ale membrilor săi, de exemplu, după îmbolnăvirea de demență în 2014 a membrului fondator Malcom Young acesta a fost înlocuit de nepotul lui și a lui Angus, Stevie Young.  Conform unor zvonuri din zona trupei, Angus Young, cel mai tânăr dintre membri inițiali ai formației, dorește să mai continue cel puțin încă zece ani cu formația și să scoată cel puțin încă un album original pe care să-l promoveze printr-un turneu mondial. Actualul turneu  a început anul trecut și este realizat pentru promovarea celui de al XVI-lea album al formației, „Rock Or Bust”.

AC/DC, cu Axl Rose ca solist, va reprograma  inclusiv cele zece concerte care au fost anulate în Statele Unite ale Americii. La finalul lunii mai, după turneul „Rock Or Bust” al AC/DC, Axl Rose își va respecta angajamentul legat de turneul „Not In This Lifetime” alături de formația GUNS N’ ROSES.

Sus