Top 5 This Week

Related Posts

Fratautii Noi. Un tanar fara permis a furat masina tatalui sau si a iesit la plimbare

Un tanar fara permis a furat masina tatalui sau si a iesit la plimbare.

In noaptea de luni spre marti, un echipaj mixt format din politisti ai Sectiei 4 Politie Rurala Galanesti si politisti de frontiera, au oprit pentru control pe DC Vuliva, din comuna Fratautii Noi, autoturismul cu numar de inmatriculare provizoriu condus de un tanar de 20 de ani, din municipiul Radauti.

In urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au constatat faptul ca, tanarul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul apartine unei femei de 44 de ani din judetul Ilfov, autorizatia de circulatie provizorie fiind expirata din 06 martie.2018. Din primele cercetari si din audierea conducatorului auto, oamenii legii au stabilit faptul ca, autoturismul a fost luat de acesta din curtea tatalui sau din municipiul Radauti, fara stirea acestuia, autoturismul fiind cumparat la inceputul lunii martie 2018.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de „punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat”, „conducerea unui vehicul fara permis de conducere” si „furtul in scop de folosinta”, ce va fi solutionat procedural.

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles