Actualitate

A fugit de la locul accidentului rutier

accident rutier tractor

Pe 22 iunie 2016, în jurul orei 22:05, Poliția Rădăuți a fost înștiințată că la Suceava este spitalizată o victimă a unui accident rutier din Dornești.

Deoarece până la momentul respectiv incidentul nu a fost semnalat organelor de ordine și, în plus, cel care l-a produs a părăsit locul faptei, a fost declanșată o anchetă. În urma cercetărilor a rezultat că victima, un bărbat în vârstă de 45 de ani din Dornești, s-a dezechilibrat și a căzut dintr-o remorcă de tractor, pe strada Gării din Dornești. Se pare că remorca implicată în incidentul rutier era realizată artizanal și neînmatriculată  Testarea victimei cu aparatul etilotest a relevat un rezultat de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au reușit să-l găsească pe șoferul tractorului la domiciliul său. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și s-a obținut un rezultat de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital, acestuia i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliția a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”. Dosarul urmează să fie soluționat procedural.

Sus