Actualitate

Gest șocant: și-a urmărit fosta iubită, s-a izbit în mașina ei, i-a smuls părul și a aruncat-o peste un pod

gest-socant-si-urmarit-fosta-iubita-s-izbit-masina-ei-smuls-parul-si-aruncat-o-peste-un-pod

Gest șocant petrecut duminică dimineaţă pe DN 17, la intrarea în Sadova dinspre Câmpulung Moldovenesc. Ceea ce părea a fi iniţial un accident uşor, cu pagube materiale, s-a dovedit a fi mult mai mult de atât.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Sadova, a fost protagonistul unor scene extrem de violente. Martorii au văzut cum tânărul din maşina Ford cu care se izbise într-un Opel a coborât şi a tăbărât pe tânăra de la volanul celeilalte maşini. Agresorul i-a smuls pur şi simplu tinerei părul din cap, după care a îmbrâncit-o, victima căzând peste balustrada podului de pe DN 17, la o diferenţă de nivel de câţiva metri. Un martor a intervenit pentru a-l imobiliza pe agresor, moment șocant în care acesta s-a aruncat de pe acelaşi pod.

Urmărită la ieşirea de la serviciu şi atacată

Localnicii din Sadova şi-au dat seama în scurt timp despre ce este vorba. La volanul Fordului era Vladimir L. Z., iar cealaltă maşină era condusă de Mariana C., de 24 de ani, ambii din Sadova. Cei doi tineri au fost iubiţi timp de opt ani, însă de ceva vreme fata a hotărât să încheie relaţia. Duminică dimineaţă, tânăra a ieşit din tura de serviciu de la restaurantul la care este angajată în Câmpulung Moldovenesc şi se îndrepta, la volanul Opelului, spre casa sa din Sadova. Nu a apucat însă să ajungă acasă, maşina sa fiind lovită de autoturismul condus de fostul iubit.

Se pare că nu este primul incident violent căruia i-a căzut victimă fata. Aceasta mai avusese probleme cu fostul iubit, care o ameninţa cu bătaia ori că se va sinucide dacă nu se întoarce la el.

După episodul violent de duminică dimineaţă, ambii tineri au ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Atacatorul are leziuni mai grave şi a declarat că era drogat

Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, Cătălin Săndulescu, a declarat că pacientul în vârstă de 28 de ani a ajuns la spital cu diagnosticul preliminar de politraumatisme şi tentativă de suicid. După investigaţii suplimentare a rezultat că tânărul are o fractură de antebraţ stâng, luxaţie de cot şi contuzie de şold stâng. Leziunea care punea probleme era fractura, iar ieri tânărul era încă internat în Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

Tânărul a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0, dar i s-au recoltat şi două probe biologice pentru testare toxicologică. Asta pentru că tânărul a declarat că a consumat droguri. Rămâne de văzut dacă probele vor confirma consumul de droguri ori dacă tânărul încearcă doar să-şi justifice cumva gestul nebunesc. De asemenea, acesta urmează a fi supus şi unei evaluări psihiatrice.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

Sus