Actualitate

Gheorghe Flutur: PSD a pedepsit Bucovina

gheorghe flutur pnl suceava

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, le-a tranmis vineri membrilor de partid să explice electoratului de ce este nevoie de un guvern liberal care să susțină conducerea liberală a județului. Principalul motiv: să susțină financiar proiectele începute și promise din județul Suceava.

Gheorghe Flutur a mai menționat că dacă guvernul ar fi condus de un membru PSD, județul Suceava nu ar beneficia de fonduri. „Au pedepsit Bucovina și cu PSD-iști la putere, aici, local și au tăiat toate investițiile mari. De aceea cred că trebuie să explicăm oamenilor, fără implicare politică, pragmatic, că avem nevoie de mari investiții”, a declarat președintele consiliului județean.

Președintele PNL Suceava a mai declarat că există o relație foarte bună cu Dacian Cioloș, premierul ideal pentru PNL: „Am lucrat cu Dacian Cioloș. Îl respect, îl prețuiesc, îl știu foarte bine. Onest, pragmatic, de bun simț și foarte harnic și sunt convins că este rețeta perfectă pentru PNL”.

El a adăugat că așa se va comporta și PNL: „Suntem compatibili. Suntem oameni cae trebuie să facem dezvoltare. Ăsta e sloganul: Dezvoltare! Înainte înseamnă dezvoltare”, a declarat Flutur și a mai precizat că atunci când liberalii vorbesc de dezvoltare trebuie să spună și părinților și bunicilor că nu se poate trăi în sărăcie și că pensiile vor fi mai mari și salariile vor fi mai mari, dar că trebuie să fie înființate noi locuri de muncă.

„Nu citiți sondajele așa cum vi se dau sau exit-poll-urile pentru că am mai avut experiența aia. Dați TVA-ul jos din ele. Apucați-vă de treabă! Turăm motoarele la maxim pentru că Suceava trebuie să scoată doi senatori plus șase deputați”, a încheiat el.

Informații preluate de pe newsbucovina.ro

Fotografie: Laura Cătălina Culipei

Sus