Actualitate

Gigi Becali și liberalii Rădăuților

Gigi Becali

În campania electorală din iunie candidatul PNL a pierdut câteva sute de voturi după ce s-a fotografiat cu Gigi Becali la Arena Națională. Două luni mai târziu acesta încă nu pare să-și dea seama că acel personaj, condamnat penal, este, din punct de vedere politic, un activ toxic. De asemenea, este evident că mai trebuie să curgă ceva apă pe Toplița până când liberalii rădăuțeni o să trimită în parlament pe cineva demn de memoria lui Gheorghe Flondor.

„Gigi Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, se află în judeţul Suceava într-o vizită privată. Becali a vizitat în cursul zilei de ieri mănăstirile Putna, Suceviţa şi Bogdana din Rădăuţi, iar astăzi va pleca spre Târgu Neamţ, unde va vizita mănăstirile din zonă.

Pe parcursul vizitei în Bucovina, Gigi Becali a fost însoţit de senatoarea PNL Steliana Vasilica Miron, dar şi de membrii familiei acesteia.

„Pelerinaj la mănăstirile din Bucovina! Alături de prietenul de suflet Gigi Becali!”, este mesajul postat de senatoarea Steliana Miron pe contul de Facebook alături de câteva fotografii în care apare alături de finanţatorul echipei Steaua în curtea Mănăstirii Suceviţa.”

Citește continuarea articolului în Monitorul de Suceava

Sus