Top 5 This Week

Related Posts

Grevă generală în toate spitalele din județ

Luni dimineață, toate spitalele din județul Suceava (împreună cu toate spitalele din țară) vor intra în grevă generală și vor asigura doar o treime din activitate.

Liderul sindicatului SANITAS Suceava a declarat că va exista activitate în unitățile și compartimentele de primiri urgențe, sălile de nașteri și activitatea de urgență din secții. Pe ziua de luni nu s-au programat intervenții chirurgicale, nu se vor face internări și nu se vor elibera rețete, excepție făcând urgențele.

Sindicaliștii sunt nemulțumiți de inechitățile salariale și de Legea salarizării unitare. În urmă cu câteva zile, membrii sindicatului au fost la negocieri cu ministrul Muncii și cu cel al Sănătății, însă nu au fost deloc mulțumiți de rezultate. Nu se anunța o rezolvare a problemelor și ca urmare Consiliul Național al Federației Sanitas a decis un program revendicativ însoțit de mișcări de protest.

Anunțul cu privire la grevă a fost făcut de președintele Sanitas, federație ce are peste 110.000 de membri în toate spitalele din România.

Informații preluate de pe obiectivdesuceava.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles