Actualitate

HAHAHA: Trafic de papuci (cu filtru ucrainean) la Vicovu de Sus în valoare de 100.000 lei

contrabanda-papuci-cu-tigari

România bat-o vina, ea e cauza invențivității românilor. Să ai o mașină plină cu papuci și tălpi de papuci, dar undeva acolo să fie și o cameră secretă, ca la castelul lui Dracula, plină cu fitre ucrainene, asta da originalitate. Uite așa unii sunt transportatori de papuci cu filtru ucrainean, o combinație perfectă între nevoia de a avea ceva în picioare și de a fuma ceva bun când mergi pe drum.

Astfel un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Vicovu de Sus, a fost reținut de polițiști pentru contrabandă cu țigări într-o dubă cu papuci.

El circula, joi, pe DN17A, pe raza comunei Sucevița, la volanul unei autoutilitare, din direcția Marginea spre Palma. La un moment dat, a fost oprit de un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 3 Marginea și când l-au întrebat ce transportă a spus că …încălțăminte și tălpi încălțăminte.

Polițiștii au început controlul și au observat că sunt diferențe vizibile între dimensiunea interioară a autoutilitarei raportată la cea exterioară, așa că au dus autoutilitara la sediul secției.

După o cercetare amănunţită, a rezultat că în interiorul autoutilitarei era creat un spațiu suplimentar (perete dublu), în care se aflau depozitate mai multe cutii din carton conținând pachete țigarete de proveniență extracomunitară, care au fost introduse printr-un capac tăiat în partea de mijloc a cupolei.

Procedându-se la inventarierea pachetelor de țigarete, s-a constatat că bărbatul de 26 de ani transporta 9.882 pachete țigarete (197.640 bucăţi ţigarete), cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 100.000 lei.

„În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, poliţişti au dispus prin ordonanță reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore. S-a format escorta din cadrul secției de poliție care l-a introdus pe suspect în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava, urmând ca acesta să fie prezentat în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. În cauză se efectuează cercetări față de bărbatul de 26 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă în forma calificată”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către polițiștii secției. De asemenea, s-a instituit sechestru asupra autoutilitarei în valoare de cca.3.000 euro, precum și asupra sumei de 421 lei, găsită asupra conducătorului auto”

contrabanda-papuci-cu-tigari-1

Scris cu ajutorul: suceavanews.ro

Sus