Actualitate

Horodnic de jos: Copil de 10 ani, ajuns la spital dupa ce a fost atacat de un caine

atacat de caine

Un copil de 10 ani, din Horodnic de Jos, a ajuns la spital dupa ce a fost atacat pe strada si muscat de cainele unui localnic.

Incidentul s-a petrecut vineri dupa amiaza, pe cand baiatul se intorcea acasa de la scoala la care invata, el fiind elev in clasa a V-a.Cainele a iesit din curtea unui barbat de 50 de ani si l-a muscat pe copil in zona piciorului stang. Baiatul a strigat dupa ajutor si un trecator l-a scos din coltii animalului si a sunat la 112. La fata locului s-a deplasat un echipaj de ambulanta, minorului fiindu-i acordate primele ingrijiri medicale, acesta fiind diagnosticat cu plaga muscata gamba si coapsa stanga.

Baiatul a fost transportat la Spitalul Municipal Radauti si ulterior la Spitalul Judetean Suceava pentru efectuarea de investigatii suplimentare. Si politistii au intrat pe fir, in urma cercetarilor rezultand ca barbatul de 50 de ani detine un caine de talie mijlocie, care nu este de rasa.De obicei animalul se afla legat in curte, insa acesta s-a dezlegat si a iesit in drum, pe poarta care se afla deschisa. Proprietarul sau s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

Sus