Actualitate

Hoţul care a prădat o fermă din Frătăuţi are 11 ani de închisoare de executat

hotul-care-a-pradat

Poliţiştii suceveni au anunţat că l-au identificat, prins, încătuşat şi dus în penitenciar pe hoţul care a prădat la jumătatea săptămânii trecute, ferma lui Gheorghe C., din comuna Frătăuţii Vechi.

Potrivit lucrătorilor IPJ,  s-au continuat cercetările privind furtul mai multor bunuri din ferma lui Gheorghe C., de 61 ani, din comuna Frătăuţii Vechi, sesizat la 17.08.2017, iar în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că autorul furtului este Ionuţ Marius Adăscăliţei, de 28 de ani, din comuna Păltiniş, judeţul Botoşani, care după comiterea furtului s-a adăpostit în oraşul Frasin. Adăscăliţei a fost căutat în baza de date a Poliţiei Române şi s-a constatat că este urmărit la nivel naţional, având de executat 6 ani, 8 luni şi 293 zile pentru infracţiuni de „contrabandă”. S-a luat legătura telefonică cu Poliţia oraşului Frasin, iar în urma deplasării la faţa locului au fost recuperate în totalitate bunurile sustrase.

Ulterior, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Frasin l-au identificat pe Ionuţ Marius Adăscăliţei. Pentru că pe numele acestuia au fost emise două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de Judecătoria Darabani, cea pentru contrabandă, dar şi o alta, emisă de aceeaşi judecătorie, care l-a condamnat şi la 5 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, Ionuţ Marius Adăscăliţei a fost încarcerat la Penitenciarul Botoşani.

preluat de pe obiectivdesuceava.ro

Sus