impact-violent-intre-doua-masini-la-fratauti-fin
Actualitate

UPDATE! Impact violent între două mașini la Frătăuții Vechi

Un accident de circulație a avut loc duminică dimineață pe raza localității Frătăuții Vechi.

Două mașini s-au ciocnit puternic pe raza localității Frătăuții Vechi, iar după impact unul dintre autoturisme a ajuns în șanț.

Se pare că un tânăr s-a urcat beat la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat pe contrasent și a lovit frontal o altă mașină. Mai exact, un tânăr de 23 de ani Gălănești, conducea un Audi A4 din Rădăuți spre Frătăuții Vechi. După ce a intrat în comună, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un VW Passat condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani din Frătăuții Noi.

În urma coliziunii o femeie de 27 de ani din comuna Frătăuții Noi, pasager în Passat, a fost grav rănită. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 30 de ani și 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 23 de ani.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice”.

Informații preluate de pe suceavanews.ro și informațiata.ro

UPDATE! Impact violent între două mașini la Frătăuții Vechi
Sus