Actualitate

Incendiu la o casă din Vicovu de Jos

incendiu la o casă din vicovu de jos

Incendiu la o casă din Vicovu de Jos, luni după-amiază. Militarii Gărzii de Intervenție VIcovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți împreună cu angajații Serviciilor Voluntar pentru Situații de Urgență Voitinel, Gălănești și Bilca, au intervenit cu șase autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Când au sosit echipajele la acest incendiu la o casă din Vicovu de Jos, flăcările se manifestau la mansarda locuinței, existând pericolul de propagare la întreaga clădire și la gospodăriile învecinate. Nu s-au înregistrat victime.

Au ars trei camere de la mansardă cu toate bunurile din interior, pe o suprafață de 40 mp, precum și o porțiune din acoperiș, pe o suprafață de 35 mp. S-au degradat tavanul și pereții camerelor de la parter pe o suprafață de aproximativ 45 mp. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect. Incendiul a fost lichidat după o oră, iar pompierii au salvat casa proprietarului și locuințele învecinate.

Articol preluat de pe informațiata.ro

Vezi aici incendiul de duminică de la un hotel de lux din Sucevița!

Sus