Top 5 This Week

Related Posts

Incendiu la o hala de reciclare anvelope din Slobozia, Granicesti

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unor scantei mecanice, provenite de la utilaje tehnologice, si care au aprins pulberi textile din componenta anvelopelor.

Incendiu la o hala de reciclare anvelope din satul Slobozia, comuna Granicesti, joi dimineata. Militarii Garzii de Interventie Siret si ai Detasamentului de Pompieri Radauti, impreuna cut lucratorii Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta Granicesti si Milisauti, au intervenit cu cinci autospeciale cu apa si spuma si o ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardea in interiorul halei, cu pericol de propagare a flacarilor la intreaga constructie si la deseuri de anvelope depozitate in apropiere. Au ars echipamente electrice, pulberi textile si de cauciuc, benzi transportoare din cauciuc si patru panouri tip „sandwich” din peretii halei. S-au degradat componente ale unor utilaje tehnologice. Flacarile au fost localizate si lichidate la timp, inainte ca acestea sa se propage la intreaga cladire si la utilajele din interior.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unor scantei mecanice, provenite de la utilaje tehnologice, si care au aprins pulberi textile din componenta anvelopelor. Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat hala de reciclare, cu utilajele si bunurile aferente.

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles