Actualitate

Incendiu la un siloz de peleţi al firmei Schweighofer din Rădăuţi

incendiu-la-un-siloz-de-peleti-al-firmei-schweighofer-din-radauti

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un siloz de peleţi al firmei Schweighofer din zona municipiului Rădăuţi, pompierii militari intervenind cu cinci autospeciale pentru stingerea şi lichidarea acestuia, alături de pompierii serviciului privat pentru situaţii de urgenţă al firmei respective.

Potrivit unui comunicat al companiei, în jurul orei 11:00, la unul dintre silozurile de depozitare a peleților a avut loc un incendiu care a necesitat intervenția serviciului privat de urgență Holzindustrie Schweighofer Rădăuți și EGGER România.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că instalaţia automată de stingere a silozului de peleţi a funcţionat la maximum, iar în prezent nu mai sunt flăcări în interiorul silozului şi se lucrează la scoaterea peleţilor rămaşi.

El a mai spus că pompierii militari ai Detaşamentului Rădăuţi şi ai ISU Suceava au intervenit cu cinci autospeciale pentru stingerea incendiului, alături de pompierii serviciului privat pentru situaţii de urgenţă al firmei Schweighofer.

Găleată a precizat că în urma producerii incendiului nu s-au înregistrat victime.

Sursă informații și foto: newsbucovina.ro

Sus