Top 5 This Week

Related Posts

Incidente rutiere în zona Rădăuți

Începutul lunii iunie a venit cu noi incidente rutiere pe șoselele din depresiunea Rădăuți. Ca de obicei este vorba despre tamponări și conducerea vehiculelor în stare de ebrietate.

Pe 2 iunie 2016, la orele 19:07, pe DN17A un autoturism, condus de o femeie de 52 de ani din Marginea, a acroșat o bicicletă, pe care o depășise, când a făcut un viraj la dreapta spre un drum comunal neclasificat. Biciclista de 65 de ani, din aceeași localitate, a fost proiectată pe carosabil și a suferit o vătămare corporală ușoară. În urma verificării, celor două participante la trafic, cu aparatul etilotest au fost obținute rezultate negative. Ulterior, conducătoarei auto i-au fost prelevate probe biologice la spital pentru stabilirea alcoolemiei. Poliția a întocmit un dosar penal care urmează să fie soluționat procedural.

În aceeași zi, la orele 22:00, pe DC Frătăuții Vechi, un echipaj de poliție a oprit un autoturism pentru un control de rutină. Vehiculul era condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani, din comuna Gălănești care emana halenă alcoolică. La testarea cu aparatul etilotest s-a obținut un rezultat de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare a acestui rezultat tânărul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliția  întocmit un dosar penal care va fi soluționat procedural.

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles