Actualitate

Jaf în 3 minute la magazinul Altex din E-gros

jaf-in-3-minute-la-magazinul-altex-din-e-gros

Un jaf cu o precizie de milimetru s-a petrecut vineri dimineaţă la magazinul Altex din incinta Egros. La ora 6.00 dimineaţă, un autoturism de pe care cei care au dat spargerea au demontat plăcuţele de înmatriculare a oprit în faţa magazinului.

Din autoturism au coborât trei persoane. Şoferul a mers şi a forţat uşa magazinului Altex cu un levier, lăsând cale liberă celorlalţi parteneri. Între timp, ceilalţi doi indivizi au scos din portbagaj trei genţi mari, special concepute pentru ca în ele să fie aruncate mărfuri şi apoi închise cu uşurinţă. Hoţii au intrat în magazin, unde au umplut cele trei bagaje, le-au urcat în maşină şi au dispărut.

Totul a durat 3 minute şi 2 secunde, un adevărat record în materie. Din magazin au umplut genţile  cu telefoane, tablete, laptopuri şi alte bunuri care le-au căzut în mână. Prejudiciul s-ar ridica la circa 100.000 de lei.

Deocamdată, poliţiştii au la dispoziţie imaginile de pe camerele de supraveghere. Indiciile sunt însă destul de subţiri, şi asta pentru că hoţii aveau feţele acoperite, iar maşina nu avea numere de înmatriculare.

Mai trebuie spus că Altex avea contract cu o firmă de pază şi protecţie, ai cărei angajaţi ar fi ajuns la faţa locului după 20 de minute de la comiterea furtului. Poliţiştii au ajuns şi ei, dar mai târziu, adică la vreo 25 de minute de la producerea furtului.

Citeşte mai departe pe Monitorul de Suceava

Sus