Actualitate

Faci cumpărături la Iulius Mall? Poți câștiga o croazieră pe un vas de lux!

la iulius mall poți câștiga croazieră pe vas de lux

Cei care visează la o vacanță petrecută într-o croazieră elegantă și relaxantă, pot găsi soluția la Iulius Mall Suceava, unde cumpărăturile vara aceasta se transformă în mii de premii!

Motto-ul Iulius în această vară este „Shop & Cruise”! Zilele de vară sunt un bun prilej pentru sesiuni lungi de shopping, dar și pentru a pune la punct planurile de vacanță. Iulius Mall Suceava le combină și îi invită pe clienți să participe la această super-campanie.

În perioada 30 iunie – 16 iulie, cei care fac cumpărături în valoare de minim 100 lei din magazinele Iulius se pot înscrie la tombolă și vor avea șansa de a câștiga diverse premii, dacă nu premiul cel mare. Mai exact:

  • în fiecare zi, primii 176 participanți la campanie vor câștiga unul dintre premiile instant: kituri de vacanță Mondo Kosmetik, vouchere pentru bijuterii Atlantis Gold, ședințe de răsfăț la Pink Diamond, sesiuni de înfrumusețare la Carmen Style, produse Gerovital sau băuturi răcoritoare.
  • în plus, zilnic, prin tragere la sorți, va fi acordat un smartwatch
  • cel mai norocos client va fi răsplătit cu o vacanță la care oricine visează: o croazieră pentru două persoane, într-o destinație de vis. Premiul va consta într-un voucher de 3000 de euro la Agenția Eximtur. Astfel, câștigătorul va alege destinația celor 7 zile de croazieră pe un vas de lux. Poate fi în Caraibe, Alaska, Emiratele Arabe, Orientul Îndepărtat sau alte destinații din oferta agenției.

Catalogul complet al promoțiilor din această perioadă îl găsiți pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Suceava.

Informații preluate de pe monitorulsv.ro

Sus