Top 5 This Week

Related Posts

„Loveryboy” din Arbore, condamnat la aproape 7 ani de închisoare pentru trafic de minori

Un individ de 30 de ani din comuna suceveană Arbore a racolat două minore de 15 şi 16 ani, provenite din familii dezorganizate, sub promi­siunea că vor avea o relaţie împreună, însă în cele din urmă adolescentele au fost păcălite şi au fost forţate să se prostitueze pentru el. Pentru faptele sale, bărbatul a fost condamnat la şase ani şi opt luni de închisoare.

Tribunalul Suceava l-a condamnat pe inculpatul Valentin Rîpă, de 30 de ani, din comuna Arbore, la pedeapsa de şase ani şi opt luni de închisoare pentru trafic de minori, în timp ce consăteanul său Gheorghe Curjos, de 60 de ani, s-a ales cu trei ani şi patru luni de închisoare pentru complicitate la trafic de minori. Cei doi trebuie să achite statului suma de 5.500 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare. Decizia magistraţilor suceveni nu este una definitivă.

Cei doi indivizi din comuna suceveană Arbore au intrat în atenţia procurorilor DIICOT Suceava după ce au obligat mai multe copile cu vârsta de până la 16 ani să se prostitueze pentru ei. Valentin Rîpă, zis „Palea”, şi Gheorghe Curjos, alias „Gimi”, au fost arestaţi preventiv în vara anului 2016, fiind acuzaţi de trafic de minori şi complicitate la trafic de minori.

Citeste mai departe pe adev.ro/oydkqg

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles