Actualitate

Accident Dornești: Mamă și fiu răniți, după ce femeia a ajuns cu mașina în șanț

accident-dornesti

O șoferiță de 39 de ani a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în șanț. Femeia și fiul său în vârstă de patru ani, aflat în mașină, au fost răniți.

La data de 15 octombrie 2017, la ora 21.15, Iuliana Herman, de 39 de ani, din municipiul Rădăuți, în timp ce conducea autoturismul Mini Cooper pe DN 17A, pe raza localității Dornești, având direcția de deplasare Bălcăuți – Dornești, la un moment dat, după o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra volanului și a părăsit partea carosabilă.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a șoferiței și a minorului Leonte H., în vârstă de patru ani, din municipiul Rădăuți, pasager în vehicul. Cei doi răniți au fost transportați cu ambulanța la Spitalul din Rădăuți pentru a le fi acordate îngrijiri medicale. Iuliana Herman nu a fost testată cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătă­mare corporală din culpă”.

Preluare: obiectivdesuceava.ro

Sus