Actualitate

Marcaje rutiere pe drum european peste o vulpe moartă pe carosabil

marcaje-rutiere-pe-drum-european-peste-o-vulpe-moarta-pe-carosabil-2

„Gangaiala lui „Dorel” nu are margini in tara lui „merge si asa”, iar dovada stau fotografii postate de mai multi soferi pe o retea de socializare, imagini care infatiseaza cum se pot face, mai nou, marcajele rutiere pe DE 85, la doar cativa kilometri distanta de municipiul Suceava.

Da, de data asta e vorba despre „Dorel de la Drumuri” si cum o fotografie face cat o mie de cuvinte nu vom comenta foarte mult. Si totusi, ce o fi fost in mintea lui Dorel cand a marcat linia continua peste o vulpe care zacea moarta in drum dupa ce a fost calcata de o masina? Si-o fi pus „Dorel” multe intrebari despre cum sa faca marcajele rutiere chiar peste lesul bietului animal sau pur si simplu i-a fost lene sa ridice cadavrul din drum? Sau poate s-o fi gandit el ca vulpea cu pricina o sa ramana lipita pentru totdeauna pe sosea.

Nu stim la ce s-a gandit, dar rezultatul muncii sale este de-a dreptul sublim, incat ne-a trecut prin cap la un moment dat ca ar putea fi trucate. Stati linistiti, nu sunt trucate, sunt pe bune, si „Dorel” sigur s-a gandit ca „merge si asa”. Oricum marcajul facut de el e demn de o pictura postmodernista. Omul o fi artist si noi il criticam aiurea!”

Sursa: Informatia ta

Sus