Top 5 This Week

Related Posts

Mașină lipită cu scotch pe toate părțile pentru că a parcat pe trotuar

Şoferul unui autoturism cu numere de Bucureşti a avut parte de o surpriză neplăcută în Suceava, după ce a parcat maşina pe trotuar, blocând atât pietonii, cât şi maşinile altor şoferi, din parcarea unui restaurant din spatele magazinului Bucovina.

Mai exact, când s-a întors la maşină, o Toyota Auris înmatriculată în Bucureşti, a găsit-o lipită cu scotch pe toate părţile pentru că parcase pe trotuar. Acţiunea de îndepărtare a benzii adezive de pe parbriz, geamuri şi caroserie de către şofer şi soţia acestuia a fost filmată de un grup de tineri care, pe lângă chicotelile ce se aud în fundal, le-au ţinut şi o lecţie moralizatoare.

„Aşa să parchezi la tine în Bucureşti, nu în Suceava!” i-a strigat şoferului unul dintre tinerii care se aflau pe terasa restaurantului, care l-a îndemnat să parcheze în parcarea cu plată din apropiere, nu să blocheze circulaţia într-o zonă care este şi aşa aglomerată.

Nervos, şoferul, care s-a abţinut cu greu să nu se repeadă la cel ce filma, să îi dea şi el o „corecţie” fizică, i-a replicat: „Eu sunt din Suceava, nu din Bucureşti, şi plătesc taxe aici. Tu stai la crâşmă – du-te la muncă!”
Cei doi au continuat „înţepăturile”, limbajul folosit fiind prea „colorat” uneori pentru a fi reprodus aici, în cele din urmă ajungându-se iar la ameninţări reciproce.

„Data viitoare îţi blochez şi roţile… cu lanţuri!”, a spus cel ce filma, pe când şoferul i-a răspuns „Nu mai fi aşa de şmecher… de ăştia ca tine fumez la micul dejun!”

În cele din urmă maşina a fost descotorosită de benzile de scotch întinse de jur-împrejur, nu fără a rămâne urme vizibile, iar filmarea se încheie cu un dialog între cel care filma scena şi un trecător care îl întreabă unde este CAR Pensionari, primind indicaţii detaliate cum să ajungă acolo.

Filmuleţul, care a fost postat pe pagina de Facebook a unui sucevean, a fost şters între timp, nu înainte de a fi preluat şi de site-uri naţionale, precum b1.ro, unde a fost motiv de divertisment pentru multă lume, fiind postat cu titlul „În Suceava, DACĂ AI PARCAT GREŞIT, nu se blochează ROŢILE, ci se LIPEŞTE SCOTCH pe toată maşina”.

Sursă: Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles