Actualitate

Mașină lovită și târâtă de tren în Todirești

mașină târâtă de tren

Patru persoane au fost rănite într-un accident feroviar ce a avut loc astăzi, 30.11.2016 în Todirești. Mașina a fost izbită și târâtă de tren care circula pe ruta Cacica-Suceava.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. În mașina ce a fost târâtă de tren se aflau patru membri ai unei familii: un bărbat de 38 de ani, o femeie de 35 și doi copii, de 9, respectiv 12 ani. Mașina a fost târâtă aproximativ 100 metri.

Cele patru persoane au fost rănite, cel mai grav fiind bărbatul, care a suferit traumatisme multiple. În tren se aflau aproximativ 70 de călători, dar aceștia nu au suferit nicio problemă medicală în urma incidentului.

Pompierii militari au luat măsurile specifice de siguranță, au acordat primul ajutor medical, iar după stabilizare toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Pe timpul intervenției, circulația feroviară a fost blocată pentru efectuarea măsurătorilor de către polițiști, iar autoturismul a fost îndepărtate de pe calea ferată la ora 12:40.

Articol preluat de pe suceavanews.ro

Sus