Actualitate

Mașină plină cu țigări, pe o uliță din Horodnic de Sus

tigari-horodnic-de-sus

Polițiștii de frontieră au depistat pe o stradă din Horodnic de Sus o mașină fără numere de înmatriculare, în interiorul căreia au găsit 3.537 de pachete cu țigări de contrabandă în valoare de 41.300 de lei .

La data de 23 noiembrie 2017, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus s-a declanșat o acțiune pe linia comba­terii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 06.00, polițiștii de frontieră au descoperit abandonat, pe o stradă din localitatea Horodnic de Sus, un autoturism Volkswagen Toua­reg, fără număr de înmatriculare. În interiorul mașinii, polițiștii de frontieră au observat un colet învelit în folie de culoare neagră și mai multe cartușe cu țigări. Drept ur­mare, autoturismul cu țigări a fost dus la sediul instituției, în același timp fiind desfășurate veri­ficări specifice în vederea găsirii și reținerii șoferului.

În urma inventarierii țigărilor, s-a constatat că în vehiculul abandonat se aflau 3.537 de pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 41.300 de lei, întreaga cantitate fiind confiscată. Pe timpul cerce­tărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că în transportul țigărilor a fost implicat Nicolai C., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Autoturismul Volkswagen Touareg, în valoare de 5.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, până la finalizarea anchetei. (D.Z.)

obiectivdesuceava.ro

Sus