Actualitate

Maşina şefului de post din Marginea a luat foc în miez de noapte

foc-marginea

Automobilul şefului de post din comuna Marginea,  agentul principal de poliţie Alex Pădurariu a luat foc în noaptea sâmbătă spre duminică,  în circumstanţe încă pe nedeplin elucidate chiar pe podeţul din faţa casei în care locuieşte cu chirie.

Câţiva dintre localnici  susţin că maşina poliţistului, un Volkwagen Passat relativ vechi,  proaspăt cumpărată din Timişoara, nu putea să ia foc instantaneu, la doar câteva zile de la achiziţie. Unii dintre ei pun incendiul pe seama duşmăniilor pe care şi le-a construit poliţistul Pădurariu în sat, în cei aproximativ doi ani de când a fost numit şef de post la Marginea. Colegii săi de la IPJ Suceava care se bazează şi pe rezultatele anchetei efectuate în ziua de sâmbătă de colegii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă apreciază însă că nu a fost vorba despre niciun eveniment provocat.

Concret, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe la ora 11.30, agentul principal Alex Pădurariu şef de post în comuna Marginea, a plecat către Rădăuţi cu maşina Volkwagen Passat proaspăt cumpărată din judeţul Timiş, pentru a-i testa posibilităţile. plătise pe aceasta în jur de 1200 de euro. Când s-a întors din scurtul periplu,  pe la 0.30 şi a dorit să parcheze automobilul pe podeţul din faţa locuinţei, a văzut că iese fum şi flăcări de sub capotă.

Si-a anunţat colegii pompieri din Rădăuţi prin numărul unic 112, care au venit în  scurt timp şi au stins incendiul.  S-a constatat că 30-40% din maşină era deja distrusă. (Neculai ROSCA)

articol preluat de pe: obiectivdesuceava.ro

Sus