Actualitate

Material lemnos transportat ilegal la Marginea

material-lemnos-transportat-ilegal-la-marginea

Material lemnos transportat ilegal, depistat de polițiști la Marginea.

Marți dimineață la ora 8:25, o patrulă din cadrul Secției 3 de Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe drumul comunal Șoarecu din localitate, o autoutilitară cu remorcă condusă de un localnic de 27 de ani, administratorul unei societăți comerciale, care transporta material lemnos.

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat diferențe între materialul transportat și cel înscris în avizele de însoțire. Din acest motiv s-a solicitat sprijinul specialiștilor Ocolului Silvic Marginea.

În urma inventarierii, lucrătorii silvici au stabilit faptul că în remorcă se afla cantitatea de 12,5 m.c. lemn de foc de esență molid, cu un plus de 4,75 m.c. față de cantitatea înscrisă în aviz. În autoutilitară se găsea cantitatea de 4,48 m.c. lemn de foc de esență fag, cu un minus de 6,35 m.c. față de cantitatea trecută în documente.

În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a societății, confiscarea cantității de 4,75 m.c. lemn de foc din specia molid în valoare de aprox. 500 lei precum și confiscarea valorică a cantității de 6,35 m.c. lemn de foc, în valoare de cca 1.100 lei.

Articol preluat de pe informațiata.ro

Sus