Actualitate

Restaurant Mediterana Rădăuți deschide a doua locație (FOTO)

mediterana-express-radauti-calarasi-0

Restaurant Mediterana deschide luni, 30 ianuarie, o a doua locație în Rădăuți, situată pe str. Călărași nr. 12 (lângă liceul Industrial).

Acest restaurant – denumit Mediterana Express – va fi deschis de la ora 7:00 până la ora 19:00 și va pune la dispoziția clienților produse de tip fast food, sandwich-uri, salate, pizza, meniuri, deserturi și fresh-uri proaspete de portocale, grapefruit, măr – morcov – sfeclă roșie sau rodii. Fresh-urile sunt obținute prin presare la rece, procedeu prin care se păstrează toți nutrienții și enzimele din frunze, fructe și legume, păstrând toate vitaminele. Perfecte pentru începutul unei zile!

Mediterana Express este locația mult așteptată de liceeni, aceștia având posibilitatea de a face comandă prin SMS pentru a avea mâncarea gata în pauza următoare. 

Noua locație vă așteaptă cu un design deosebit, autentic, gândită perfect pentru zilele aglomerate în care doriți doar să luați comanda la pachet, dar și pentru zilele în care alegeți să serviți masa într-o atmosferă plăcută.

Din 2006 încoace Restaurant Mediterana pune la dispoziția rădăuțenilor preparate proaspete, calitatea și sănătatea fiind ingredientele speciale presărate în fiecare fel de mâncare.

Sus