Actualitate

Mesaje de regret pentru motociclistul ce a murit duminică

mesaje de regret alexandru pintilei

Sute de mesaje de regret din partea celor ce l-au cunoscut pe Alexandru Pintilei, motociclistul care a murit duminică într-un cumplit accident în Valea Putnei.

Rude, prieteni, colegi, simple cunoștințe, au transmis mesaje de regret, de suferință, pentru acest suflet tânăr de doar 29 de ani. Era pe motocicletă și a pierdut controlul direcției, bolidul a izbit balustrada de pe marginea drumului, iar el a fost proiectat pe acoperișul unei anexe aparținând unei gospodării de lângă drum. Impactul a fost puternic și nu a mai putut fi salvat în urma oricâtor eforturi ale medicilor.

El era pasionat de motociclete și a îmbinat în trecut pasiunea sa cu munca într-un magazin de piese pentru vehiculele pe două roți. Se căsătorise în urmă cu un an și aștepta împreună cu soția un copil. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost depus la capela noului cimitir Pacea din Municipiul Suceava, unde va fi înmormântat miercuri la prânz.

Câteva din mesajele celor care l-au cunoscut:

„Mare om, mare caracter… la fel cum ți-ai dedicat viața pentru tot ce ai făcut și ai realizat alături de mine, voi încerca să te răsplătesc prin grija care o voi avea de copilașul tău și de Irina! Dumnezeu să te aibă în pază prieten drag!” – B. Moscaliuc

„Ai grijă de tine și de noi prietene. Drum bun! Dumnezeu să te ierte omule!” – D.

„Dumnezeu să te ierte! Ai fost un om minunat, vei rămâne mereu în sufletele noastre” – L. Moscaliuc

„Ai fost un prieten la început și apoi ne-ai devenit și fin.. Nu ne vine să credem și tot sper să fie un vis urât. Dumnezeu să te aibă în paza Lui și de acolo tu să ai grijă de toți ai tăi. Chiar dacă nu ai mai reușit să îți cunoști fetița.. Odihnește-te în pace, om frumos!” – A. Buzuleac

Sus