Actualitate

Microbuz antifonat cu tigari de contrabanda, depistat in vama Siret

tigari-contrabanda

Cetateanul ucrainean a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei, pentru contrabanda de tigari. De asemenea, fata de acesta a fost instituita masura interzicerii intrarii in Romania pe o perioada de 5 ani.

Microbuz antifonat cu tigari de contrabanda. Sambata, in jurul orei 10.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare in tara, cetateanul ucrainean Oleg M., in varsta de 29 de ani, conducand un autovehicul marca Mercedes Benz Sprinter, inmatriculat in Polonia. Actionand in baza unei analize de risc, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra autoturismului, persoanei si bagajelor. Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in plafonul si peretii laterali ai microbuzului cantitatea de 2.720 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

 

Tigarile, in valoare de peste 3.500 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar microbuzul marca Mercedes in valoare de 40.500 lei a fost retinut de catre organele vamale in vederea confiscarii. De asemenea, cetateanul ucrainean a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei, iar fata de acesta a fost instituita masura interzicerii intrarii in Romania pe o perioada de 5 ani.

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

Sus