Actualitate

Mii de suceveni prezenți la manifestările de Ziua Națională a României

mii-de-suceveni-prezenti-la-manifestarile-de-ziua-nationala-romaniei

Mii de suceveni, alaturi de oficialitati locale, au fost prezenti vineri pe platoul din fata Prefecturii pentru a lua parte la manifestarile de Ziua Nationala.

Ceremonia de Ziua Nationala a debutat cu intonarea imnului national de catre interpretul de muzica populara George Finis si a continuat cu o slujba religioasa, dupa care prefectul de Suceava, Mirela Adomnicai, presedintele CJ Gheorghe Flutur si primarul Ion Lungu s-au adresat multimii si au urat sucevenilor „La multi ani”, indemnandu-i sa fie mandri ca sunt romani.

De asemenea la manifestari au mai fost prezenti Silvia Boliacu, subprefect al judetului Suceava, viceprimarii Lucian Harsovschi si Marian Andronache, precum si parlamentarii Alexandru Baisanu, Ilie Nita, Ioan Balan, Ioan Stan si Virginel Iordache. Dupa discursuri au fost depuse coroane de flori in Piata Tricolorului. A urmat momentul mult asteptat, parada militara, la care au participat: politisti, pompieri si jandarmi. Acestia au defilat cu mijloacele de interventie din dotare.

Dupa, tehnica militara participanta la parada a fost expusa in fata Palatului Administrativ, unde mii de persoane, in special copii, au venit sa o admire. Ziua a continuat cu deschiderea oficiala a Targului de Craciun.

Sursa: Informatia ta

Sus