Actualitate

Mire snopit în bătaie de frații miresei, chiar după cununie

mire-snopit-bataie-de-fratii-miresei-chiar-dupa-cununie

Mire bătut și tâlhărit după cununia civilă, chiar de frații miresei, la Suceava.

Bărbatul a ajuns la spital marți dimineață, cu vânătăi și traumatisme pe tot corpul. După ce a petrecut toată seara la un local de lângă Suceava alături de cunoscuți și rude, acest mire a plecat spre casă cu un taxi. În momentul în care a coborât din mașină a fost abordat de frații miresei care l-au luat la bătaie. L-au lovit cu pumnii și picioarele.

Potrivit rudelor mirelui, atacatorii i-au luat și banii care îi avea asupra lui, circa 50.000 lei câștigați de el după ce a muncit ani buni în străinătate. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean plin de sânge. El spune că frații soției sale nu îl suportă și nu îi suportă familia.

În urmă cu câțiva ani familia victimei a ridicat o casă, iar tatăl celor trei atacatori s-a oferit să ajute la construcție deși era operat la inimă. La scurt timp acesta a murit, iar fiii săi au considerat că a făcut efort prea mare atunci când a ajutat la ridicarea casei și și-au pus în gând să se răzbune.

Polițiștii fac acum cercetări în acest caz. Doi dintre agresori ar urma să plece în Anglia miercuri și familia mirelui speră ca poliția să recupereze banii..

Sursă informații și foto: informațiata.ro

Sus