Actualitate

26 august: mitingul aviatic Suceava Air Show

26-august-mitingul-aviatic-suceava-air-show

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că Suceava Air Show va fi organizat şi în acest an, la data de 26 august, iar pentru această manifestare se alocă suma de 250.000 de lei.

Iniţial, spectacolul aviatic Suceava Air Show fusese programat pentru data de 2 septembrie, dar s-a decis organizarea lui la sfârşitul lunii august pentru a beneficia de o vizibilitate sporită, a precizat Flutur.

„Organizăm şi în acest an mitingul aviatic Suceava Air Show, eveniment de promovare a Aeroportului – poarta de intrare în Bucovina şi, implicit, de promovare a judeţului Suceava. Ne propunem să-l organizăm în luna august, la sfârşit, pe data de 26, astfel încât să beneficieze de o vizibilitate sporită, fiind inclus în calendarul evenimentelor organizate în cadrul programului «Luna diasporei»” a spus preşedintele CJ Suceava.

El a arătat că pentru acest miting aviatic propune alocarea sumei de 250.000 de lei.

Suma alocată se va folosi pentru plata serviciilor de acrobaţie aeriană cu planoare şi avioane, zboruri de agrement şi de prezentare cu aeronave ultrauşoare, precum şi a serviciilor de pirotehnie.

„Evenimentul Suceava Air Show, aflat la cea de a VI-a ediţie, îşi propune un program interesant şi atractiv, cu evoluţii aeriene spectaculoase, ce vor încânta publicul de toate vârstele” se arată în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre prin care se alocă fonduri pentru acest spectacol aviatic.

Articol preluat de pe crainou.ro

Sus