Top 5 This Week

Related Posts

Moarte suspectă a unei femei în Dolhasca

Moartea unei femei în vârstă de 40 de ani ridică o serie de semne de întrebare, iar poliţiştii trebuie să afle dacă sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale.

Sâmbătă la amiază, un bărbat din Dolhasca a sunat la poliţie şi a precizat că într-o casă nelocuită pe care o deţine în acest oraş a găsit o persoană de sex feminin decedată. S-a stabilit că este vorba de moartea unei femei din comuna Tudora, judeţul Botoşani, care prezenta şi o serie de urme pe corp.

Din verificări, poliţiştii au aflat că femeia locuia la concubinul ei din Dolhasca, iar pentru că în ultima perioadă consumase în exces băuturi alcoolice a ajuns într-o stare de agitaţie. Din acest motiv, pe data de 5 iulie a fost internată la Spitalul Municipal Fălticeni, de unde a revenit la Dolhasca a doua zi. Pe 6 iulie a plecat de la locuinţa concubinului, iar o zi mai târziu a fost găsită fără suflare.

În funcţie de rezultatele necropsiei se va stabili dacă moartea a avut la bază cauze naturale sau dacă femeia a fost ucisă.

Sursă: Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles