Actualitate

Muncitor din Salcea găsit mort la serviciu

bărbat mort la serviciu salcea

Moarte suspectă la o societate din Salcea, unde miercuri seară un angajat a fost găsit mort la serviciu.

Este vorba despre un sudor în vârstă de 61 de ani de la SC LINDA STEEL. A fost găsit mort la serviciu la terminarea programului de lucru de către un coleg; era în incinta societății, într-un atelier în care își desfășura activitatea, căzut jos pe sol, fără a prezenta semne vitale.

Fiind la terminarea programului de lucru în hala unde se afla atelierul, nu mai erau alți angajați în afară de cel care a găsit victima și nici nu au fost identificați alți martori care să fi văzut momentul când bărbatul și-a pierdut cunoștința.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD care a efectuat fără succes manevre de resuscitare, declarând în final decesul. Din primele verificări nu sunt indicii cum că moartea ar fi suvenit în urma unui accident de muncă sau comiterea altor fapte grave, fiind cel mai probabil o moarte patologică.

În cauza a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, în vederea efectuării verificările ce le revin conform competenței. Cadavrul nu prezintă semne de violență, urmând ca după necropsie să se stabilească cauzele decesului și să se dispună procedural de polițiștii orașului Salcea.

Articol preluat de pe informatiata.ro

Sus