Actualitate

Municipiul Rădăuți ar putea să rămână fără serviciul de salubrizare

municipiul-radauti-ar-putea-sa-ramana-fara-serviciul-de-salubrizare

Unul dintre proiectele de hotărâre dezbătute ieri la ședința extraordinară a Consiliul Local al municipiului Rădăuți prevedea „aprobarea actului adițional nr.2 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare nr.2318/03.03.2018”, proiect inițiat de primarul Nistor Tătar, prin care s-ar fi dorit unele modificări ale contractului în vederea obținerii licenței pentru serviciului public de salubrizare de către operatorul de utilități din municipiu SC Servicii Comunale SA Rădăuți.

În condițiile în care proiectul a fost respins, primăria rădăuțeană a emis un comunicat în care informează contribuabilii rădăuțeni despre posibilele urmări ale avizării negative a proiectului. „Proiectul de hotărâre nu a trecut, au fost 10 voturi <pentru> și 5 abțineri. Nu a participat la vot grupul de consilieri ai Partidului Național Liberal prezenți, și anume: Țarevici Ciprian-Cezar, Cojocar Vasile Codruțu, Mutrescu Dan, Miron Cătălin și consilierul PSD Galan Romeo, acesta aflându-se în incompatibilitatea de a vota.

Consilierii locali ar trebui să conștientizeze faptul că, prin neparticiparea la vot, există posibilitatea ca orașul să rămână în mizerie, afectând astfel bunul mers al municipalității” se arată în comunicatul semnat de primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar.

Sursa: Monitorul de Suceava

Sus