Actualitate

Eveniment | Natura în sărbătoare (LAVANDA 2017)

natura în sărbătoare lavanda 2017

Primul magazin cu obiecte lucrate manual din Rădăuți și singura ceainărie din oraș invită toți rădăuțenii,  iubitorii de natură și miresme îmbietoare la un eveniment dedicat LAVANDEI: Natura în sărbătoare.

În perioada 1-2 iulie 2017 sunteți invitați la o întâlnire inedită cu oameni care iubesc natura pe str. Dimitrie Onciul nr. 2, Rădăuți! Pe durata celor două zile dedicate evenimentului Natura în sărbătoare, veți putea afla din surse integre despre cum poți avea grijă de o minicultură de lavandă, despre efectele binefăcătoare ale ei și totodată vă veți putea îmbogăți garderoba cu accesorii unicat.

Invitații sunt nerăbdători să vă împărtășească din cunoștințele și experiența lor.

Sâmbătă de la ora 11:00 aveți ocazia să o cunoașteți pe Mihaela Sologon – cultivă lavandă de 3 ani, pe Alexandra Hlade – reprezentantă Young Living și pe Gina Agape – creator, designer și initiatorul acestui proiect. Toate acestea se vor întâmpla într-un cadru poetic pus la dispoziție de singura ceainărie din Rădăuți: Trees Cafe de pe strada Dimitrie Onciul nr. 2.

Mai multe informații găsiți în evenimentul Natura în sărbătoare de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/270815556659522/

Natura în sărbătoare este un eveniment organizat de JAD – primul magazin cu obiecte lucrate manual din Rădăuți și Trees Cafe în parteneriat cu ViVA Fm Rădăuți și Asociația BAFi. Pentru anul acesta organizatorii au ales sărbătoarea lavandei iar anii care urmează vor face sondaj de opinie pentru a alege alte plante despre care să aflăm mai multe informații.

Sunteți așteptați cu drag!

Sus