Actualitate

Neatenția unui tânăr de 19 ani: 4 răniți și 2 mașini zdrobite în Gălănești

masini-zdrobite-galanesti

Mașini zdrobite în 26 octombrie 2016: un tânăr de 19 ani se afla într-un autoturism împreună cu trei rude – două tinere de 17, respectiv 19 ani și o femeie în vârstă de 47 de ani – când a iscat un grav accident de circulație în localitatea Gălănești. Șofer începător fiind, tânărul nu a acordat prioritate de trecere și nu s-a asigurat corespunzător la un viraj la stânga spre un drum secundar, iar mașina sa a fost lovită din plin de o autoutilitară.

Pe fondul ploii și a carosabilului ud, în urma impactului violent, mașina condusă de acest tânăr a fost grav avariată, proiectată în benzinăria de la marginea drumului, iar persoanele din interior rănite. În starea cea mai gravă se află tânăra de 17 ani, cu fracturi și politraumatisme.

Răniții au fost de urgență îngrijiți de către SMURD Rădăuți, dar și de Serviciul Județean de Ambulanță, fiind transportați apoi la Spitalul Județean Suceava. Momentan toți sunt în stare stabilă, iar șoferul autoutilitarei, un bărbat de 51 de ani din Vicovu de Sus a scăpat fără leziuni, declarând că i-ar fi fost imposibil să evite impactul și să ajungă ambele mașini zdrobite.

Articol preluat de pe informatiata.ro

 

Sus