Top 5 This Week

Related Posts

Ninsori abundente în județul Suceava, prognozate de meteorologi până joi după-amiază

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis miercuri dimineață noi avertizări de vreme deosebit de rece, vânt ăi ninsori abundente. Astfel, potrivit meteorologilor, în intervalul 05 aprilie, ora 10 – 08 aprilie, ora 10, vremea va fi deosebit de rece, iar temperaturile vor fi cu 8…12 grade sub mediile multianuale. În jumătatea de nord a țării vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45…55 km/h îndeosebi în sudul și estul țării, precum și la munte.

De asemenea, o avertizare COD GALBEN, care include și jumătatea de est a județului Suceava este valabilă în intervalul   05 aprilie, ora 10 – 06 aprilie, ora 14.  În această perioadă, în cea mai mare parte a Moldovei, estul Transilvaniei și în Carpații Orientali vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări cu viteze de 55…60 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Pe arii restrânse se vor cumula peste 20…25 l/mp.

ANM a emis și  o avertizare COD PORTOCALIU, valabilă în intervalul 05 aprilie, ora 10 – 06 aprilie, ora 14. Sunt anunțate ninsori abundente, viscol și strat consistent de zăpadă, fiind vizate județele Botoșani, Iași, Vaslui și zona joasă a județelor Suceava, Neamț și Bacău. Conform meteorologilor, va ninge și se va depune strat nou de zăpadă consistent. Vântul va avea intensificări cu viteze de 55…75 km/h, va fi viscol și vizibilitate foarte scăzută. Local se vor cumula 30…50 l/mp. 

Preluat pe obiectivdesuceava.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles