Actualitate

Noi curse aeriene de pe Aeroportul Suceava – din primăvară!

noi-curse-aeriene-de-pe-aeroportul-suceava-din-primavara

Noi curse aeriene vor fi operate de pe Aeroportul Suceava, din primăvară. Potrivit președintelui Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur – Spania este o nouă destinație externă de pe Aeroportul Suceava, dar și un zbor spre Verona (Italia), plus zboruri interne spre și de la București.

„După cum spuneam, suntem în discuții pentru introducerea de noi zboruri de pe Aeroportul Suceava. Foarte multe solicitări au venit de-a lungul timpului din partea celor din Diaspora care ne-au cerut zbor spre Spania. Pot să spun că acest lucru se va întâmpla chiar în această primăvară. Este o nouă premieră pentru aeroportul sucevean. Suntem la finalul discuțiilor cu compania aeriană COBREX TRANS pentru operarea a încă două destinații externe de pe Aeroportul sucevean”, a declarat Gheorghe Flutur.

Este vorba de Suceava – Madrid (Spania) și Suceava – Verona (Italia), fiecare cu câte două frecvențe pe săptămână. Compania va opera cu aeronava de tip Boeing 737-300 cu 148 de locuri. În zilele de operare va fi realizată și o cursă internă cu Bucureștiul.

Urmează ca în zilele următoare să se comunice deja programul de operare.

Sursă: Suceava News

Sus