Actualitate

Noi dezvăluiri despre bărbatul ce și-a omorât familia: a vrut să le salveze sufletele

noi-dezvaluiri-despre-barbatul-ce-si-a-omorat-familia-a-vrut-sa-le-salveze-sufletele

Suceveanul care şi-a ucis soţia şi cei doi copii într-un apartament din Braşov, acolo unde locuiau de mai multă vreme, nu regretă nimic din ceea ce a făcut. Mai mult, Florin Mircea Buliga spune că le-a făcut un bine celor trei suflete răpuse şi că după ce i-a omorât a luat legătura telepatic cu ei.

Ziua de luni, 26 martie, când s-a petrecut nenorocirea, a început fără să anunţe în nici un fel tragedia care urma să se consume. Florin Mircea Buliga a mers la serviciu, unde a stat până la prânz, de unde s-a deplasat la mănăstirea de la Şinca Veche, la 50 de km de Braşov. Aici a stat aproximativ 45 de minute, s-a rugat şi a asistat la o prezentare pe care o măicuţă o ţinea pentru un grup de turişti.

S-a întors spre Braşov, iar pe drum s-a oprit şi a încercat să se sinucidă cu un cuţit de vânătoare pe care îl avea în autoturism. Pentru că rana s-a dovedit superficială, bărbatul a plecat spre Braşov, unde a oprit la o piaţă din centrul oraşului, de unde a cumpărat o orhidee albă.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov care instrumentează dosarul privind uciderea celor trei membri ai familiei Buliga, criminalul a povestit că a ajuns acasă la ora 21.30. Aici i-a spus soţiei că a vrut să se sinucidă, dar femeia nu a vrut să îl asculte. Bărbatul le-a povestit procurorilor că mai apoi femeia i-ar fi spus că nu se simte bine, iar Florin Mircea Buliga i-a sugerat să-i facă un masaj folosind o masă specială pe care o aveau într-un dormitor.

„A povestit în timpul audierilor că a aşteptat ca femeia să adoarmă pe masa de masaj şi apoi a înjunghiat-o de trei ori în piept cu acelaşi cuţit cu care a încercat şi să se sinucidă. A învelit-o apoi cu o pătură şi i-a aşezat pe piept orhideea albă. În tot acest timp, el susţine că fiul său era în altă cameră şi se juca la calculator. A mai povestit că s-a mai rugat un timp, după care şi-a sunat fiica, iar fata i-a spus că vine imediat acasă. Odată ajunsă la domiciliu, fata i-a spus că este obosită şi că merge la culcare. A mai aşteptat până la ora 24.00, după care şi-a înjunghiat fiica de opt ori tot în zona inimii. Apoi a mers în camera băiatului, pe care l-a înjunghiat de trei ori. A lăsat cuţitul pe patul băiatului“, a declarat Daniel Dancă, procurorul de caz şi prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, citat de ziarul Adevărul.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

Sus