Actualitate

Noi incidente rutiere în zona Rădăuți

fara_permis

Noi incidente rutiere au avut loc în acest început de săptămână în zona Rădăuților, din fericire, niciunul extrem de grav.

Astfel, astăzi, 4 mai 2016, în jurul orei 04:01, un bărbat  de 49 de ani din Siret, în timp ce se afla pe DN 17A, în afara localității Dornești a acroșat cu autoturismul o cabalină nesupravegheată care a apărut brusc pe carosabil. Conducătorul auto  a fost răni ușor iar calul a decedat. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a ieșit negativ, iar ulterior la spital acestuia i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.  Poliția a întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru identificarea proprietarului animalului.

În aceeași zi, la orele 00:10, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DC 45, în Horodnic de Sus, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani din comuna Marginea. Acesta emana halenă alcoolică așa că a fost testat cu aparatul etilotest și s-a obținut un rezultat de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Poliția a întocmit dosar penal care va fi soluționat procedural

Pe data de 3 mai la orele 16:50 un bărbat în vârstă de 41 de ani a pierdut controlul motocicletei pe DJ 176. Pe un drum pietruit din Brodina de Jos a intrat cu roata din față în șanț, apoi s-a răsturnat. În urma impactului bărbatul s-a accidentat ușor. Testarea cu aparatul etilotest a dat un rezultat de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare, i s-au prelevat probe biologice la spital pentru stabilirea alcoolemiei. Verificarea în baza de date a relevat faptul că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Poliția a întocmit dosar penal ce urmează să fie soluționat procedural.

Sus