Top 5 This Week

Related Posts

Noi incidente rutiere în zona Rădăuți

Noi incidente rutiere au avut loc în acest început de săptămână în zona Rădăuților, din fericire, niciunul extrem de grav.

Astfel, astăzi, 4 mai 2016, în jurul orei 04:01, un bărbat  de 49 de ani din Siret, în timp ce se afla pe DN 17A, în afara localității Dornești a acroșat cu autoturismul o cabalină nesupravegheată care a apărut brusc pe carosabil. Conducătorul auto  a fost răni ușor iar calul a decedat. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a ieșit negativ, iar ulterior la spital acestuia i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.  Poliția a întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru identificarea proprietarului animalului.

În aceeași zi, la orele 00:10, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DC 45, în Horodnic de Sus, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani din comuna Marginea. Acesta emana halenă alcoolică așa că a fost testat cu aparatul etilotest și s-a obținut un rezultat de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Poliția a întocmit dosar penal care va fi soluționat procedural

Pe data de 3 mai la orele 16:50 un bărbat în vârstă de 41 de ani a pierdut controlul motocicletei pe DJ 176. Pe un drum pietruit din Brodina de Jos a intrat cu roata din față în șanț, apoi s-a răsturnat. În urma impactului bărbatul s-a accidentat ușor. Testarea cu aparatul etilotest a dat un rezultat de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare, i s-au prelevat probe biologice la spital pentru stabilirea alcoolemiei. Verificarea în baza de date a relevat faptul că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Poliția a întocmit dosar penal ce urmează să fie soluționat procedural.

spot_img
Articolul precedent
Articolul următor
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles