Actualitate

O bătrână a murit în condiții suspecte după ce s-a lovit la cap în Spitalul Rădăuți

o-batrana-a-murit-in-conditii-suspecte-dupa-ce-s-a-lovit-la-cap-in-spitalul-radauti

O femeie în vârstă de 84 de ani, din comuna Bilca, a murit în condiții suspecte după ce s-a lovit în Spitalul Municipal Rădăuți, fiul acesteia având foarte multe semne de întrebare.

Totul s-a întâmplat miercuri dimineață, în jurul orelor 8.00, când pacienta, internată la secția Interne din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, a încercat să meargă la toaletă. Deși se simțea rău și, după cum susțin membrii familiei, ar fi solicitat ajutor din partea unei infirmiere, femeia nu a fost ajutată și în cele din urmă a decis să se ducă singură la baie. Nici nu a reușit bine să iasă din salon, că a amețit și a căzut, lovindu-se puternic la cap. Aceasta a rămas nemișcată și în stare de inconștiență.

După o evaluare a stării de sănătate a femeii de 84 de ani, medicii rădăuțeni au decis transferul ei către unitatea spitalicească suceveană, cu diagnosticul de hematom subdural, fiind internată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Suceava. In ciuda eforturilor medicilor suceveni de a o salva, inima pacientei nu a mai rezistat, iar în jurul orelor 19.00, în aceeași zi, a fost declarat decesul.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele acestei morți și așteaptă în acest sens rezultatele necropsiei, urmând ca acestea să deslușească misterul morții femeii de 84 de ani.

Sursă: Obiectiv de Suceava

Sus