Actualitate

O bătrână din Suceava s-a aruncat de la etajul 8

o-batrana-din-suceava-s-a-aruncat-de-la-etajul-8

Un angajat al firmei de salubritate Florconstruct a făcut o descoperire macabră, ieri dimineață, lângă blocul T2 de pe strada Mărăşeşti din municipiul Suceava, unde zăcea cadavrul unei bătrâne.

Imediat a fost anunțată Poliția Suceava şi s-a stabilit că femeia decedată este una dintre locatarele blocului, de la etajul 8, o bătrână în vârstă de 71 de ani. În apartamentul bătrânei a fost găsit fratele femeii, care a declarat că în noaptea de luni spre marți a dormit în apartamentul surorii sale, însă în altă cameră şi nu a auzit nimic suspect.

Polițiştii au găsit în balconul apartamentului geamul deschis şi un scaun pus lângă fereastră. Femeia de 71 de ani figura în evidențe cu probleme de sănătate mintală şi mai avusese tentative de suicid.

Polițiştii de la Biroul de Investigații Criminale al Poliției municipiului Suceava continuă cercetările însă, deocamdată, nu au suspiciuni, mergând pe varianta probabilă a unei sinucideri. La ora la care a fost descoperit cadavrul, femeia era moartă de câteva ore, din cursul nopții de luni spre marți.

Sursă: Monitorul de Suceava

Sus