Actualitate

O femeie şi-a pierdut viaţa după ce a fost acroşată de un autoturism

o-femeie-si-pierdut-viata-dupa-ce-fost-acrosata-de-un-autoturism

Un grav accident rutier petrecut duminică după-amiază, în jurul orei 17.15, o femeie de 69 de ani și-a pierdut viața.

În timp ce se afla la volanul unui autoturism şi circula pe DN 29, în interiorul oraşului Salcea, un bărbat de 43 de ani, din judeţul Botoşani, a accidentat grav o femeie care se deplasa pe partea carosabilă pe acelaşi sens de mers. Un echipaj al ambulanţei a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la Spitalul Judeţean Suceava.

Cel aflat la volan şi femeia rănită au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. La spital le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Din păcate, cu tot efortul depus de medici pentru salvarea femeii, aceasta s-a stins în spital, în aceeaşi seară, în jurul orei 21.40. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor din culpă.

În aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, a avut loc un alt accident în care a fost implicat un pieton. În timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un bărbat de 45 de ani, din comuna Grămeşti, a accident uşor un tânăr de 19 ani, din comuna Adâncata, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii pe marcajul pietonal. Tânărul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la spital pentru o evaluare medicală. Cei doi protagonişti ai accidentului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal.

Sursă: Monitorul de Suceava

Sus