Actualitate

O nouă companie aeriană operează zboruri din Suceava spre Turcia

o-noua-companie-aeriana-opereaza-zboruri-din-suceava-spre-turcia

Compania aeriană turcească Tail Wind a început de ieri să opereze zboruri charter din Suceava către aeroportul din Bodrum, în Turcia.

Zborurile de vacanţă sunt oferite de tour-operatorul Prestige Tour, alături de Calypso Tour. Avionul companiei turceşti, care a aterizat la Suceava pentru a prelua turiştii către Bodrum, „a fost botezat” cu jeturile de apă, aruncate de două maşini de pompieri. Primul zbor către Bodrum a decolat ieri de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”, având un grad de încărcare de 96%. Zborurile sunt operate cu un avion 737 cu 168 de locuri. Inaugurarea zborurilor din Suceava către Bodrum, Turcia s-a făcut în prezenţa reprezentantului companiei Prestige Tour, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava Viorel Seredenciuc şi a directorului Aeroportului Suceava, Ioan Măriuţa.

Zborurile charter din Suceava către Bodrum vor fi operate în fiecare zi de luni, cu plecare la ora 17.55, orarul de zbor putând avea modificări în perioada următoare. Pe lângă Bodrum, de pe Aeroportul Suceava mai zboară curse charter către Antalya, în Turcia, şi Zakynthos, în Grecia.

Sursă: Monitorul de Suceava

Sus