Top 5 This Week

Related Posts

O nouă victorie pentru Foresta

Foresta Suceava a obținut o nouă victorie în meciul de ieri, 10 septembrie 2016, din etapa a șasea a Liga a II-a a României. De data aceasta echipa antrenată de Cristian Popovici a învins liderul clasamentului, Chindia Târgoviște. Reamintim că echipa a început sezonul destul de ezitant și a pierdut primele două meciuri din Liga a II-a.

În urma celor patru victorii consecutive echipa a urcat pe locul cinci în Liga a II-a, la doar trei puncte distanță de liderul seriei Chindia Târgoviște.

„Foresta Suceava este echipa momentului in Liga a II-a. Formatia antrenata de Cristian Popovici i-a provocat prima infrangere stagionala liderului clasamentului, Chindia Targoviste, dupa ce s-a impus astazi, pe stadionul Areni, in fata gruparii dambovitene, cu scorul de 3-1, intr-un meci din cadrul etapei a VI-a. „Galben-verzii” si-au asigurat a patra victorie consecutiva in campionat prin golurile marcate de Bg. Rusu (‘4), M. Matei (’26 – penalty) si Vl. Bujor (’85), reusita targovistenilor fiind semnata de Honciu (’44 – penalty).”

Citește continuarea știrii în Gazeta SV

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles