Top 5 This Week

Related Posts

O suceveancă disperată îți caută sora dispărută de 2 ani în Italia

O femeie în vârstă de 44 de ani este căutată cu disperare de sora sa după ce a dispărut în urmă cu doi ani, în Italia.

Brândușa Maria Corj, originară din Siret, a plecat în Italia și de atunci familia nu mai știe nimic de ea. Femeia le-a spus rudelor că pleacă la muncă. Potrivit rotalianul.com, Brândușa a suferit o traumă cu mulți ani în urmă, iar cu timpul boala s-a agravat. Acum ea suferă de schizofrenie și vorbește singură, de aceea este posibil să nu fie capabilă să își poarte singură de grijă. De asemenea, e posibil ca femeia să nu aibă niciun document de identitate asupra sa, fiindcă obișnuia să piardă atât actele, cât și telefonul mobil.

Nu este prima dată când Brândușa se află în Italia, dar atunci a fost găsită de sora sa, care a ajutat-o să se întoarcă în România.

Având în vedere circumstanțele în care a găsit-o data trecută la Rimini, sora sa spune că și la Roma, unde e posibil să fie acum, Brândușa ar putea frecventa centrele Caritas, un detaliu important pentru cine trăiește în preajma acestor centre și ar fi văzut-o.

o-suceveanca-disperata-iti-cauta-sora-disparuta-de-2-ani-italia-2

Maria Brândușa Corj are 44 ani, părul scurt și alb, ochi căprui, cca 1,65 metri înălțime, este slabă și îi lipsește un dinte în partea din față. Merge foarte încet și obișnuiește să vorbească singură.

Cine are informații despre ea, este rugat să scrie la adresa contact@rotalianul.com sau pe pagina de Facebook.

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles