Actualitate

Oare Cătălin Miron a renunțat la candidatura pentru Primăria Rădăuți?

catalin_miron_1

Aseară s-a întrunit o ședință de urgență în cadrul conducerii liberalilor, pentru a se discuta foarte serios de candidatura lui Ion Lungu, dar și despre candidatura desemnatului oficial al PNL pentru Primăria municipiului Rădăuți, Cătălin Miron, soțul senatoarei Steliana Miron.

Se pare că după ce rădăuțenii au început să prindă încredere în Cătălin Miron, marea agitație din PNL l-a determinat pe acesta să renunțe clar la candidatură. Ceea ce este sigur, este că în urma unui sondaj exprimat în Rădăuți, în mediul online și offline, Cătălin Miron a reușit să obțină un surprinzător loc 3, lucru care este extraordinar pentru un candidat necunoscut rădăuțenilor. Ceea ce se poate specula este faptul că noul candidat al PNL pentru Primăria Rădăuți ar putea fi un om plin de caracter și carisma, care ar putea pune PNL pe primul loc în sondaje., însă sursele noastre nu vor să dea nume.

Însă dacă stăm și ne gândim, oare a renunțat cu adevărat Cătălin Miron la candidatura pentru primăria Rădăuți? Mișcările puternice din cadrul PNL duc spre un singur rezultat, Gheorghe Flutur, președinte PNL Suceava.

Astfel, dragi rădăuțeni, ceea ce rămâne de făcut este să nu mai arătăm atâta încredere în candidații la Primărie. Ceea ce trebuie să facem este să ne urmărim interesele pentru comunitate și de fiecare dată când există ”manipulări” să fim prezenți acolo unde trebuie și să avem ceva de spus!

Noi suntem RĂDĂUȚI!

Sus